29 Ocak 2017 Pazar

Kasım 2016

Kış ayının yaklaşması ile beraber hastalıklar boy göstermeye başlamıştı. Nasiplenmeden olmaz dedim ve Kasım ayının yarısını evde geçirdim =)  

Sağlıklı bünye ile Kasım ayı şu şekilde geçti ;

Sinema 

Film ekimi sonrası vizyon göreceği için bilet almadığım Julieta, Elle, Albüm, Captain Fantastic ve American Pastoral izlediğim filmler arasındaydı. Ayrıca hatır için gittiğim Ekşi Elmalar kasım ayı filmleri arasına girdi. 

Bale

Fındıkkıran temsili geçtiğimiz sezon ses düzeninde oluşan bir aksaklık nedeniyle orkestrasız olarak bant yayınından gerçekleştirileceği açıklandığında biletimi iade etmiştim. Bu sezon orkestra ile izleyebildim.

Tiyatro 

Mam'art - Nereye Gitti Bütün Çiçekler 

Duru Tiyatro- Veronalı İki Centilmen: İki laf etmeden geçemeyeceğim. Maalesef oyunu Birdy'de izleyip hayran kaldığım Kerim Altınbaşak bile kurtaramamış. 

D22 - Dünyaya Gözlerimden Bak :  D22 galata kulesinin alt sokağında yer alan sahnesini geçtiğimiz sezon sonunda kapatmıştı. Bu oyun için Kadıköy'de eski bir köşk içinde performanslarını sergiliyorlar. 

Ekip- Macbeth : 20. İstanbul Tiyatro Festivali oyunlarından biri olan Macbeth maalesef beklentimin altında kaldı. Allah aşkına Karadeniz şivesinin Shakespeare oyununda ne işi var ? 

Craft - 10-11-12 


Az etkinlikli ve hareketli Kasım ayı bu şekilde geçti. En kısa zamanda Aralık ayı etkinliklerini yazmak dileğiyle. 

Sevgiler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder